// cookie policy

Despre noi

PREFABRICATE VEST PATRU este unul dintre cei mai importanţi şi mai apreciaţi producători de materiale de construcţii din România.

Prin calitatea ireproşabilă a produselor oferite şi prin continua preocupare pentru satisfacerea şi anticiparea necesităţilor din domeniul construcţiilor, compania noastră şi-a câstigat pe merit încrederea clienţilor săi.

Peste 45 de ani de activitate se traduc prin acumularea unei bogate experienţe şi prin formarea unei adevarate şcoli de specialişti care îşi pun talentul şi profesionalismul în slujba dumneavoastră.

BCA VERBLOK

Producător bca Verblok

Suntem primul producător român de materiale de construcţii care a creat o marcă naţională pentru betonul celular autoclavizat - BCA VERBLOK.

PREFABRICATE VEST PATRU este primul producător român de materiale de construcţii care a creat o marcă naţională pentru betonul celular autoclavizat - VERBLOK.

Marca de BCA VERBLOK aduce beneficii sigure şi solide celor care doresc să ia decizia corectă şi eficientă pentru a oferi un viitor sigur construcţiilor pe care le realizează.

VERBLOK este cubul verde de BCA care oferă calităţi şi atuuri de necontestat, rezultate în urma investiţiilor solide în procesul de fabricaţie şi controlul eficient al calităţii.

Pornind de la succesul tehnologiei originale, brevetată în 1929 de Karl August Carlen în Suedia, firma noastră a dezvoltat un sistem integrat de producţie a betonului celular autoclavizat. Dimensiunile controlate riguros (±1 mm), proprietăţile fizice şi tehnice fără compromisuri şi stabilitatea ciclului de producţie fac din VERBLOK un material de construcţie cel puţin la fel de bun ca originalul suedez.

PAVAJE MONOLIT

producător pavele monolitPavelele nu mai sunt simple elemente de pavaj urban aşa cum erau odată. Ele au devenit o modalitate excelentă de amenajare a spaţiilor deschise atât pentru case şi vile (curţi, grădini, parcări), cât şi pentru spaţii publice (alei, parcuri, pieţe). Culorile atractive, varietatea de modele şi posibilităţi de aranjare pline de fantezie, vă deschid perspective nebănuite de configurare a suprafeţelor decorative.

PREFABRICATE VEST PATRU vă oferă MONOLIT, sisteme avansate de pavaje şi decoraţiuni care vă ajută să vă creaţi propriul "paradis". Vă doriţi o oază de linişte şi de natură chiar în grădina dumneavoastră? Sistemele de pavaje MONOLIT vă oferă o mulţime de combinaţii care vă permit să creaţi o atmosferă armonioasă în care să vă simţiţi bine.

Pentru a vă ajuta în amenajarea spaţiilor, firma noastră vă pune la dispoziţie o echipă de specialişti care vă va oferi consultanţa necesară pentru ca ideeile dumneavoastră să prindă contur. Astfel, culoarea, forma, funcţia, elementele sistemului, vor fi armonizate între ele cu exactitate astfel încât, din combinaţia lor, să rezulte un aranjament armonios şi fidel aşteptărilor dumneavoastră.